Vanavond barst het (online) Chaamse Carnavalsfeest los

12 feb 2021, 13:35 Nieuws
20210212 partyquiz scc
CHAAM - Ook in Bonenprikkerslaand gaat het (online) Chaamse Carnavalsfeest vanavond van start. Stichting Chaamse Carnaval De Bonenprikkers hebben voor het weekend een gevarieerd programma samengesteld. Tune onder andere vanavond al in voor de online Bonenprikkers partyquiz!
Om ook Bonenprikkerslaand zo carnavalesk mogelijk aan te kleden, roept de carnavalsvereniging op om tijdens dit carnavalsweekend de Bonenprikkersvlag buiten op te hangen en het huis mooi te versieren. Hier vallen heel mooie prijzen mee te winnen. Een vakkundige jury van de carnavalsvereniging zal dit weekend en maandag de huizen in het dorp beoordelen. De Bonenprikkersvlag is verkrijgbaar bij de Loco Bar .

Aftrap met online-Bonenprikkers partyquiz

Deze vrijdag kun je vanaf 20:00 via https://www.twitch.tv/chaamse_carnaval
de online Sauwelaars quiz volgen. Aanmelden kan op de avond zelf. Test of jij een echte bonenprikker bent! De avond wordt gepresenteerd door de sauwelaars, is omlijst met geinige filmpjes en er zijn fantastische prijzen te winnen.

Online Testikelbal

Op zaterdag 13 februari is het online Testikelbal. Deze kun je volgen vanaf 08.00 uur. Jazeker! In de ochtend. Sluit bij het bal aan via https://www.twitch.tv/locobar_chaam en maak kans op het Testikelbal VIP-pakket door een leuke selfie te sturen via het Bonenprikkers Twitch-kanaal of Facebook .

Foto-zoektocht voor de kleine Bonenprikkers

Helaas kan door de aanhoudende Corona maatregelen de eerder geplande vossenjacht niet door gaan. Daarvoor in de plaats komt er voor alle kinderen een uitdagende foto zoektocht voor tijdens de carnavalsvakantie! Een overzicht van de foto's waar je naar op zoek moet gaan, zijn te vinden op de Facebook-pagina
van de Bonenprikkers. Maak een selfie in carnavalskleding bij deze locaties en stuur je antwoorden door naar Chaamse Carnaval via [email protected] of app naar 06-87948248.

Liefdevolle Prinses Anik bezorgt Valentijspakketten en Coronaproof bezoek aan zieke Bonnenprikkers

Bonenprikkers die een Valentijspakket hebben besteld voor hun geheime liefde zullen op Valentijsdag hoffelijk worden verrast door Prinses Anik.
En ook (chronisch) zieke Bonenprikkers zullen dit jaar niet vergeten worden. Geheel Coronaproof zal Prinses Anik een warm bezoek brengen.

Chaamse Carnaval ondersteunen?

Om de Chaamse Carnaval te ondersteunen kun je via de Loco Bar of [email protected]
, leuke attributen bestellen zoals een sjaal, paraplu of pin. Bekijk de merchandise op de Facebook-pagina
van de Bonenprikkers. Stichting Chaamse Carnaval De Bonenpikkers hoopt erop dat een ieder toch kan genieten dit jaar en dat carnaval in 2022 weer helemaal los kan gaan.
146495679 3592853850810419 8453317301624772684 n
Bron: Stichting Chaamse Carnaval de Bonenprikkers