Koophuis van de week: Dorpsstraat 75 Ulicoten

Foto: Funda / Makelaars- en Adviesburo Broeders

Deze zeer luxe afgewerkte, karakteristieke vrijstaande woning met carport, oprit en berging met sfeervol overdekt terras is met recht instapklaar te noemen. De woning is de afgelopen jaren volledig gemoderniseerd.

De woning is gelegen in de dorpskern van Ulicoten, gelegen aan een 30 km/u zone.

De woning is gebouwd in de periode 1922 en is recent geheel gemoderniseerd. De woning biedt een woonkamer met open woonkeuken, bijkeuken, badkamer, drie slaapkamers waarvan één met inloop dressing.

De diepe, privacy biedende achtertuin biedt u een oase van rust. De tuin is gesitueerd op het zuiden en biedt voldoende mogelijkheden om een plaatsje in de zon dan wel in de schaduw te vinden.

Ulicoten (gemeente Baarle Nassau) is een landelijk gelegen dorp te midden van diverse natuurgebieden en ligt op ca 20 km van Breda, Tilburg en Turnhout. De Belgische grens ligt slechts op een steenworp afstand, met Meerle en Hoogstraten in de buurt.

INDELING
Begane grond

Entree
Entree via hal met meterkast. Via de hal toegang tot de woonkeuken.

Woonkamer
Ruime woonkamer welke aan de voorzijde van de woning is gelegen. In de woonkamer is een rookkanaal aanwezig. (Nu afgesloten maar deze is op eenvoudige wijze weer open te maken.

Woonkeuken
Sfeervolle woonkeuken met wandmeubel voorzien van koelkast, vriezer en combi-oven en een kookeiland voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een spoelbak. Vanuit de keuken is de kelder (op stahoogte) te bereiken.

De begane grond is voorzien van een tegelvloer met gedeeltelijk vloerverwarming en glad stucwerk wand- en plafondafwerking.

Bijkeuken
In de aanbouw is een bijkeuken welke is voorzien van de aansluitpunten ten behoeve van de wasmachineapparatuur, een toiletruimte en een badkamer. Vanuit de bijkeuken is er middels een loopdeur toegang tot de achtertuin.

Badkamer.
Luxe betegelde badkamer voorzien van een ligbad met douche gelegenheid een wastafelmeubel met waskom.

Eerste verdieping

Overloop
Middels een vaste trap te bereiken overloop waaraan drie slaapkamers. De overloop is voorzien van een airco.

Slaapkamer 1
Slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning met toegang tot een inloop dressing en met opstelling cv-combiketel (Atag, 2001). De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer 2
Slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer

Slaapkamer 3
Slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking.

Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een gladde wandafwerking.

Buiten

Carport
De carport aan de linkerzijde van de woning is voorzien van een elektrische roldeur.

Tuin
Aan de achterzijde van de achtertuin, over de volle breedte, is er een sfeervol overdekt terras met toegang tot de berging. De tuin is gesitueerd op het zuiden en voorzien van bestrating, een gazon en plantenborders

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen