Koophuis van de week: Limfalaan 7 Baarle-Nassau

Foto: Funda / VR Makelaars BV

Deze instapklare half vrijstaande woning, energielabel A, is zeer goed onderhouden en beschikt over een prachtig aangelegde op het noordwesten gesitueerde achtertuin met plunge pool.

De woning is gelegen in een fraaie nieuwbouwwijk met alle centrumvoorzieningen op loopafstand. De woning beschikt aan de binnenzijde verder over een hal, woonkamer, woonkeuken, 3 slaapkamers en complete badkamer op de eerste verdieping en een vaste trap naar de tweede verdieping met de 4e slaapkamer met eigen badkamer en inloopkast. De woning is energiezuinig gebouwd en er zijn duurzame materialen gebruikt.

Indeling
Begane grond
De begane grond is voorzien van een fraaie tegelvloer (grotendeels houtmotief), met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds. De hal/entree is verder voorzien van een trapkast met de bediening van de vloerverwarming en de meterkast die beschikt over 12 groepen en 3 aardlekschakelaars. Vanuit de hal/entree zijn het toilet, de woonkamer en via de vaste trapopgang de eerste verdieping bereikbaar.

Het luxe toilet beschikt over een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.

De aan de voorzijde van de woning gelegen woonkamer van circa 26 m² is voorzien van een gashaard, thermostaat, bediening van de mechanische ventilatie e inbouwspots.

De woonkeuken van circa 26 m² is aan de achterzijde van de woning gelegen en beschikt over een fraai keukenblok met spoeleiland, composiet aanrechtbladen en de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combimagnetron en een Quooker. Vanuit de woonkeuken zijn de bijkeuken en de achtertuin toegankelijk.

De voormalige garage is momenteel verdeeld in de bijkeuken en de berging. De bijkeuken is voorzien van een kastenwand met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, bediening mechanische ventilatie, hor en toegang tot de achtertuin en de aan de voorzijde gelegen berging met dubbele deuren naar de oprit.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en spuitwerk plafonds. Vanaf de overloop zijn de 3 slaapkamers, de eerste badkamer en via de vaste trapopgang de tweede verdieping bereikbaar.

De twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn circa 11 m². De derde slaapkamer van circa 8 m² is aan de achterzijde van de woning gelegen.

De luxe, complete badkamer is geheel betegeld en beschikt over een duo-ligbad met thermostaatkraan, inloopdouche met thermostaatkraan en handdouche, badkamermeubel met vaste wastafel en spiegel, wandcloset, designradiator en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping
Middels de vaste trapopgang is de tweede verdieping, voorzien van laminaatvloer en stucwerk wanden, bereikbaar. De tweede verdieping van circa 36 m² is ingericht als een loft en beschikt over een slaapkamer, inloopkast en tweede badkamer. De slaapkamer met inloopkast is verder voorzien van een dakkapel, kast met de opstelling van de cv-combiketel (2016) en mechanische ventilatie unit, een vaste kast en een Velux dakraam met hor. De tweede badkamer beschikt over een inloop regendouche met thermostaatkraan en een badkamermeubel met vaste wastafel en spiegelkast.

Tuin
De woning beschikt over een prachtig aangelegde voor- en op het noordwesten gesitueerde achtertuin. De voortuin is voorzien van bestrating, vaste groene beplanting, oprit met parkeerplaats voor 2 auto’s en een watertappunt.

De prachtige, zonnige achtertuin is voorzien van diverse terrassen van houten vlonders met verlichting, bestrating, vaste groene beplanting, elektrapunten en een verwarmde plunge pool (1,5 meter diep) met volautomatische chloor- en filtersysteem.

Meer informatie:

Bron: Funda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen