Koophuis van de week: Horst 30 Chaam

Foto: Funda / Thuiz Makelaardij

Dit is jouw kans om vrijstaand te wonen in een rustige, kindvriendelijke wijk. Dit fijne familiehuis, wat tevens ook levensloopbestendig is, zal je verrassen. Door de ruimte ook zeer geschikt voor werken aan huis.

Op de begane grond is een hal met meterkast, toilet, woonkamer, open keuken, achter entree, slaapkamer met aangrenzende badkamer, inpandige garage, carport en een ruime achtertuin. Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een tweede ruime badkamer. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping. Dit is momenteel een grote open ruimte wat veel mogelijkheden biedt.

Ben jij op zoek naar een ruime, goed onderhouden woning? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

Bouwjaar : 2007
Perceeloppervlakte : 237 m²
Bruto inhoud woning : Ca. 689 m³
Gebruiksoppervlak wonen : Ca. 167 m²
Overige inpandige ruimte : Ca. 21 m²
Gebouwgebonden buitenruimte : Ca. 24 m²
Aanvaarding : In onderling overleg

Indeling

Begane grond
De entree van de woning brengt je in de hal die je toegang geeft tot de meterkast (11 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de toiletruimte met closet en fontein en de trapopgang naar de 1e verdieping. De hal en het toilet zijn voorzien van een antraciet tegelvloer. Vanuit de hal ga je naar de woonkamer.

Zodra je de woonkamer binnen loopt valt de ruimte direct op. Aan de voorzijde van de woonkamer is er over de gehele breedte een groot raam. Aan de achterzijde zijn er een dubbele tuindeuren. Dit maakt de woonkamer heerlijk licht. Centraal in de woonkamer is er een ruime trapkast. De vloer is voorzien van een eikenhouten parketvloer.

De openkeuken bevindt zich achter in de woonkamer. De keuken heeft een rechte opstelling en is neutraal wit en heeft een ruim werkblad met hierin een RVS-spoelbak. Verder is de keuken uitgerust met een koelkast, vaatwasser, 4 pits inductie kookplaat met RVS afzuigkap, en een combi oven/magnetron.

Vanuit de keuken ga je naar het achter portaal. Deze geeft toegang tot de slaapkamer met aangrenzende badkamer, de inpandige garage en naar de achtertuin.

De ruime slaapkamer met een afmeting van ca. 3.60 x 4.40 m maakt de woning levensloopbestendig maar is uiteraard ook geschikt als speelkamer of kantoor aan huis.

De badkamer beneden heeft een oppervlak van ca. 8.5 m² en is uitgerust met een inloopdouche, zwevend toilet en een wastafelmeubel met spiegel. Voor de bad liefhebbers is er nog ruimte voldoende om deze te plaatsen. De wanden zijn tot aan het plafond betegeld. De vloer is voorzien van tegels en vloerverwarming.

1e verdieping
De overloop geeft je toegang tot 3 ruime slaapkamers en de tweede badkamer.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich één slaapkamer. Deze heeft een afmeting ca. 3.02 x 4.21 m. Aan de achterzijde van de woning bevinden twee slaapkamers met en zijn ca. 3.02 x 5.38 en 2.27 x 3,20 m groot.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafel met spiegel, een ligbad, een inloopdouche en een toilet.

2e verdieping
Met een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Dit is momenteel nog een grote open ruimte en is geschikt voor veel doeleinden. Hier bevindt zich de CV-opstelling en zijn er een tweetal ventilatie units. Hier is ook een aansluiting voor de wasmachine.

Tuin, oprit, garage, overkapping & berging
De achtertuin is gelegen op het noordoosten en is geheel omheind. De tuin is bereikbaar via de achterdeur en de dubbele tuindeuren in de woonkamer. Achter de woonkamer is er een aluminium overkapping geplaatst. Door het glazen dak is deze ruimte heerlijk licht. Verder is de tuin voorzien van een border en kunstgras. Tevens zijn er buitenstopcontacten en is er een buitenkraan aanwezig.

Meer informatie:

Bron: Funda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen