Koophuis van de week: Houtgoorstraat 8 Chaam

Foto: Funda / Thuiz Makelaardij

In het buitengebied van Chaam ligt deze mooie woonboerderij op een groot perceel van 3.167 m² met twee ruime schuren met een oppervlak van respectievelijk 135 en 270 m².

Optioneel wordt het perceel tegenover de woning aangeboden. Dit perceel heeft een dierenweide, een kippenren en een grote vijver en is ca. 3.020 m² groot.

De woning is ca. 20 jaar geleden gerenoveerd waarbij het dak geheel is vervangen en is voorzien van Unidek isolatieplaten, er zijn dakkapellen geplaatst, de kozijnen zijn vervangen en deze zijn voorzien van dubbelglas. De woning bestaat uit twee wooneenheden. De woning met huisnummer 8, heeft een bijkeuken, keuken, tuinkamer, badkamer, wasruimte, toilet en een woonkamer. Boven zijn er een vijftal slaapkamers en twee bergruimtes. De woning met huisnummer 10, heeft een keuken, woonkamer, badkamer, toilet en op de eerste verdieping een slaapkamer. De schuur vlak achter de woning heeft een oppervlak van ca. 270 m² en is voorzien van een nieuwe vloer. De schuur is tevens voorzien van een drietal elektrische garagedeuren. De schuur achter op het perceel gelegen heeft een oppervlak van ca. 135 m².

Ben jij op zoek naar een sfeervolle woonboerderij gelegen in het buitengebied met veel mogelijkheden, zoals het houden van paarden, het uitoefenen van je hobby, beroep aan huis, mantelzorg of zelfs dubbelbewoning? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen