Onze dienstverlening en de coronamaatregelen

Foto:

Sinds vorige week zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt. Onze openingstijden blijven gelijk, ook de avondopenstelling blijft voorlopig. Veel zaken kunt u ook gemakkelijk vanuit huis regelen.

U moet van te voren altijd een afspraak maken als u naar het gemeentehuis komt. Dat kunt u ook doen via telefoonnummer 14 013.

Coronamaatregelen

De basisregels zijn nog steeds hetzelfde:

  • Blijft thuis bij klachten
  • Draag een mondkapje
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst

Online regelen

U hoeft niet altijd naar het gemeentekantoor te komen om iets aan te vragen of om iets te regelen met ons. Veel dingen kunt u online regelen, op elk gewenst tijdstip. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen of wilt u verklaring omtrent gedrag? Heeft u een gezondheidsverklaring voor uw rijbewijs nodig of een afschrift van de burgerlijke stand? Al deze dingen, en nog meer, regelt u thuis op het moment dat het u uitkomt. Hiervoor gaat u naar onze website www.baarle-nassau.nl /  www.alphen-chaam.nl en klikt u op ‘Zelf online regelen’. Dan krijgt u een overzicht van alle mogelijkheden

DigiD

Voor veel zaken heeft u een DigiD nodig. Dat is in het belang van uw veiligheid en vertrouwelijkheid. Heeft u nog geen DigiD? Aanvragen kan via www.DigiD.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen