Raadscommissies Baarle-Nassau vergaderen volgende week over Perspectiefnota 2022

Foto: Cubag.Nieuws.nl

BAARLE-NASSAU –  Volgende week woensdag is er een gecombineerde vergadering van de raadscommissies. In deze extra vergadering spreekt de raad over de voortgang van de uitvoering van de begroting 2020 en over de financiële vooruitblik naar 2022. De drie raadscommissies buigen zich dan namelijk over de tussentijdse rapportage (1e Turap 2021) en over de Perspectiefnota (PPN 2022).

De gecombineerde commissievergadering is op woensdag 23 juni vanaf 19.30 uur. Vanwege coronamaatregelen is de vergadering zonder publiek. U kunt de vergaderingen rechtstreeks volgen via de Facebook-pagina van de gemeente. Van de vergadering wordt ook een geluidsopname gemaakt die u kunt terugluisteren via de gemeentelijke website.

De agenda van de vergaderingen en de bijbehorende stukken kunt u vinden onder ‘raadsinformatie’ op de website van de gemeenteraad.

Spreekrecht

U kunt  gebruik maken van het spreekrecht als het gaat over onderwerpen die op de agenda staan. Insprekers krijgen toegang tot de raadzaal en worden verzocht na het inspreken de zaal te verlaten. U dient zich hiervoor vooraf aan te melden (uiterlijk voor 10.00 uur op de dag van de vergadering) door een e-mail te sturen naar [email protected] of door telefonisch contact op te nemen met de griffie via 088-3821414. Uiteraard is het ook mogelijk schriftelijk te laten weten wat u van een voorstel vindt.

Bron: Gemeente Baarle-Nassau

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen