Denk mee over de kern van Alphen in de toekomst

Foto: Andrea Piacquadio

We willen de omgeving van sportpark Alpheim en meerdere plaatsen in de kern van Alphen verbeteren.

Op dinsdag 12 maart lieten we tijdens een bijeenkomst de ideeën zien voor het verbeteren van de kern van Alphen. Via een online onderzoek kan nu iedereen laten weten wat ze goed of juist minder goed vinden.

Nieuwe inrichting van parkeerplaatsen en pleinen

De parkeerplaats van Sportpark Alphen is toe aan vernieuwing. Dit heeft mogelijke gevolgen voor het parkeerterrein aan de Zandstraat en de omgeving van het sportpark. Ook willen we het Binckplein opnieuw inrichten, zodat er in de toekomst minder overlast is door hevige regenval en hittestress. Er is ook aandacht voor parkeren en groen.

Nog niet definitief

De ideeën voor het gebied zijn nog niet definitief. We vinden het belangrijk om eerst te weten wat de inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en andere gebruikers van de kern van Alphen van de ideeën vinden. Met de reacties bekijken we of het nodig is om de voorlopige visie op het gebied aan te passen.

Online onderzoek

U vindt het onderzoek op de website. Invullen kan tot en met 2 april. Lukt het u niet om digitaal mee te doen? Of hebt u hulp nodig bij het invullen van het onderzoek? Kom dan op woensdag 20 maart tussen 9.00 uur en 11.00 uur naar het gemeentekantoor (Willibrordplein 1, Alphen).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen