Openbare hoorzittingen commissie bezwaarschriften

Foto: www.baarle-nassau.nl

De commissie bezwaarschriften van de ABG-gemeenten houdt op maandag 11 maart openbare hoorzittingen in het gemeentehuis in Baarle-Nassau. Tijdens deze hoorzittingen worden de volgende bezwaarschriften behandeld:

  • 13.30 uur: Bezwaarschrift tegen een last onder dwangsom vanwege bewoning van de recreatiewoning aan Gilzeweg 42b te Chaam.
  • 14.00 uur: Bezwaarschriften tegen het besluit om handhavend op te treden betreffende het realiseren van dakkappellen op een tuinhuis op adres Landkaartje 5 te Rijen, en tegen de omgevingsvergunning voor het aanpassen van het tuinhuis op adres Landkaartje 5 te Rijen.
  • 15.00 uur: Bezwaarschriften tegen de wijziging van het verzamelverkeersbesluit reserveren van parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen in de gemeente Alphen-Chaam, door het reserveren van 2 parkeerplaatsen in de Ganzenbeemd ter hoogte van huisnummer 43-45 in Chaam.

Wilt u een openbare hoorzitting bijwonen? Geef dit verzoek en het aantal personen dan uiterlijk vrijdag 8 maart 2024 door via e-mail.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen