Denk mee over hoe de kern van Alphen er in de toekomst uitziet

Foto: Fauxels

De parkeerplaats van Sportpark Alpheim is toe aan vernieuwing. Eerder bouwden we een nieuwe clubkantine bij voetbalvereniging Viola. Ook de omgeving van het sportpark en de kern van Alphen willen we verbeteren. Voordat we plannen maken, willen we weten wat u belangrijk vindt. Daarom nodigen we u uit voor een bijeenkomst op dinsdag 12 maart van 19.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) in Sportcomplex Alpheim, Speelveld 3.

Meerdere ontwikkelingen in Alphen

We willen het parkeerterrein aan het Speelveld opnieuw inrichten. Dit heeft mogelijke gevolgen voor het parkeerterrein aan de Zandstraat. Ook willen we het Binckplein beter bestand te maken tegen bijvoorbeeld wateroverlast en is de wens om er een nog gezelligere plek van te maken. We kijken goed naar de omgeving van Sportpark Alpheim en de kern van Alphen, omdat er mogelijk op meerdere locaties dingen gaan veranderen.

Denk mee over de plannen

We vragen inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en andere gebruikers om mee te denken over het gebied. Bijvoorbeeld over het gebruik van het plein en de parkeerplaatsen, nu en in de toekomst. Welke sfeer moeten deze krijgen? Welke functies, plekken en routes vragen aandacht? We bespreken thema’s zoals groen en bereikbaarheid. Met de reacties bekijken we of het nodig is om de visie op het gebied aan te passen.

Aanmelden of meer informatie

Heeft u nog vragen? Of wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Project Alpheim’. Vermeld daarbij uw adres en het aantal personen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen