6 de editie Bierfestival ‘Hop over de Grens’ op 17 september!

Foto: Bierfestival Hop over de Grens

Op zondag 17 september organiseert Tafelronde 195 Taxandria in Baarle voor de 6de keer het bierfestival Hop over de Grens voor het goede doel. In 2022 werd het record bedrag van 20.000 euro opgehaald voor 3 goede doelen. Dit jaar zijn er 5 lokale goede doelen.

Voor en door de lokale gemeenschap

Het Bierfestival zorgt niet alleen voor een grote opbrengst voor de lokale goede doelen, maar brengt de hele gemeenschap bij elkaar.  Meer dan 70 lokale ondernemers, groot en klein ondersteunen ons festival, volgens Voorzitter Jeroen Raeijmaekers. Er komen meer dan 10 brouwerijen, waaronder de Scheldebrouwerij en Dochter van de Korenaar. In totaliteit zullen er meer dan 50 bieren geproefd kunnen worden. Voor de niet bierdrinkers is er ook wijn en fris.

Totaal beleving voor jong en oud

De bewaakte kidscorner was vorig jaar een groot succes met meer dan 50 kinderen. Ook dit jaar zal er voor hen rand-animatie voorzien worden, zodat de ouders zonder zorgen kunnen genieten. 4 lokale ondernemers zorgen voor bijpassende versnaperingen van kaas en charcuterie tot hamburgers en Oosterse gerechten. Twee live-bands voorzien sfeervolle achtergrond muziek.

De 5 goede doelen:

  • Stichting Samen delen
  • Ouderinitiatief BuitenGewoon wonen
    • buitengewoon-wonen.com
  • Stichting Xenia’s wish
  • Alzheimer café Alphen, Baarle, Chaam
    • https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/breda-en-omstreken/alzheimer-cafe-alphen-baarle-chaam
  • Stichting de Kleine Strijders

Voorverkoop tickets

De voorverkoop van de tickets is deze week gestart. Wie online een voorverkoopticket koopt ontvangt doet dat aan 12 euro. Deze waren vorig jaar uitverkocht.  We houden nog een 100tal tickets voor de kassa verkoop aan 14 euro. OP=OP.

Ontdek alles over de brouwerijen, goede doelen en de praktische informatie via de website: www.hopoverdegrens.eu

De voorverkooptickets kunnen met 15% korting online besteld worden: Tafelronde 195 Taxandria – Tickets (weticket.com)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen