Volgende fase van werkzaamheden aan Dorpsstraat – Bernardusstraat in Ulicoten

Foto: Gemeente Baarle-Nassau

Aannemer BAM voert werkzaamheden uit aan het gasnet op het kruispunt Dorpsstraat – Bernardusstraat in Ulicoten. Dit gebeurt in opdracht van Enexis. Deze werkzaamheden vonden vooral plaats onder de stoepen en onder de rijbaan van de Bernardusstraat. Het verkeer kan gebruik maken van een halve rijbaan en omleidingsroutes. Die staan met borden aangegeven.

Volgende fase van de werkzaamheden

Vanaf maandag 19 juni start de volgende fase van de werkzaamheden. Dat duurt ongeveer 5 weken. Vrijdag 21 juli is het werk waarschijnlijk klaar. Daarbij moet de aannemer ook onder de rijbaan van de Dorpsstraat zelf werken.

Verkeersmaatregelen

De rijbaan is tijdens de werkzaamheden gesloten voor auto’s. Ook de bus moet omrijden. Fietsers van en naar de Bernardusstraat kunnen achter de winkel van Lotts door. Fietsers over de Dorpsstraat mogen over de stoep verder rijden. Borden geven de omleidingsroutes aan. In de directe omgeving van de werkzaamheden mag niet geparkeerd worden.

Openbaar vervoer

Arriva verzorgt tijdens de afsluiting van de Dorpsstraat een pendeldienst van en naar Chaam. Daar kunnen reizigers overstappen op de buslijn Baarle – Breda. Meer informatie staat op de halte-informatie van Arriva.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met de uitvoerder van Enexis, Frank van Loon 06 50 63 05 46 of Edward Schlatter van BAM Uitvoering via 06 21 52 55 02.

Bron: Gemeente Baarle-Nassau

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen