Koopwoning van de week: Ganzenbeemd 22 Chaam

Foto: Funda / Makelaars- en Adviesburo Broeders

Unieke kans om zeer royaal en vrijstaand te wonen met vrij uitzicht over een natuurgebied, nabij de dorpskern van Chaam. In één van de mooiste woonstraten van Chaam, op een perceel van ca 686 m² gelegen, charmante vrijstaande woning met garage.

Deze prachtige levensloopbestendige woning is uniek gelegen en grenst aan de achterzijde aan een natuurgebied met daarin de “Grote of Roode Beek” en een paddenpoel. De woning biedt naast een zeer royale woonkamer, een keuken, kantoor, bijkeuken, slaapkamer, badkamer en garage op de begane grond. Op de eerste verdieping 2 zeer royale slaapkamers een inloopkast en een badkamer Er is een vaste trap naar de bergzolder op de tweede verdieping.

Een fraai aangelegde, volop privacy biedende, achtertuin met volledig vrij uitzicht aan de achterzijde welke u prachtige vergezichten biedt.

De woning is uitstekend gesitueerd ten opzichte van de dorpskern met al haar faciliteiten en het mooie (bosrijke) natuurgebied direct rondom Chaam. Chaam biedt u een gezellige dorpskern, een aantal uitgestrekte natuurgebieden en toch zit u binnen no time op de N639, de A16 en de A58. Het centrum van Breda of Tilburg ligt op 20 minuten afstand.

Meer informatie:

Bron: Funda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen