Koopwoning van de week: Baarleseweg 29 Chaam

Foto: Funda / Thuiz Makelaardij

Aan de Baarleseweg in Chaam staat deze vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 560 m². De woning moet opgeknapt/gemoderniseerd worden en is daarmee ideaal voor mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. Zie jij jouw droomhuis al voor je?

Indeling: Baarleseweg 29 4861 BR Chaam

Begane grond
Via de entree aan de voorzijde van de woning kom je in de hal met de meterkast (5 groepen met aardlekbeveiliging en een hoofdschakelaar). De hal staat op dit moment in open verbinding met de voormalige zitkamer aan de voorzijde van de woning waarbij de schouw met houtkachel behouden is gebleven. Achter de hal en zitkamer bevindt zich een open ruimte met openslaande deuren naar de tuin en een trap naar de verdieping. Vanuit deze ruimte is de huidige woonkamer bereikbaar.

De woonkamer is 24 m2 groot en staat in semi-open verbinding met de keuken. Met een loopdeur kun je naar de badkamer en de tuin.

De keuken, ca 2,43 x 2,86 m, heeft een rechte keukenopstelling met diverse onder- en bovenkasten, een r.v.s. werkblad met geïntegreerde spoelbak, een combi oven/magnetron, een losse gaskookplaat (ter overname) en een afzuigkap. Met een loopdeur kun je naar de oprit.

De badkamer, ca 2,82 x 2,86 m, is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, een douche en een badmeubel met wastafel.

Achterin de woning is een portaal met toegang tot de tuin, de toiletruimte en de slaapkamer (voormalige garage). De toiletruimte heeft een staand closet en fontein.

De huidige slaapkamer, ca 4,49 x 7,60 m. biedt middels openslaande deuren toegang tot de tuin. Daarnaast is er een loopdeur naar de tuin. De kastenwand in de slaapkamer wordt ter overname aangeboden. Vanuit de slaapkamer is de was-/bergruimte bereikbaar met de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur en de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Nefit, 2019).

1e verdieping
Op de verdieping heb je een open ruimte van ca 44 m2 welke vrij is in te delen. De voormalige duiventil van ca 29 m2 is reeds voorzien van twee dakkapellen over de volle lengte van het dak waardoor er extra leefruimte is ontstaan. Je dient er rekening mee te houden dat dit gedeelte momenteel slechts enkel bereikbaar is met een losse trap.

Tuin, berging(en) & kippenren
De achtertuin is op het noordoosten gelegen en voorzien van sierbestrating. Je hebt geen directe inkijk van achterburen. Dit zorgt voor extra privacy. Via een poort aan de zijkant van de woning kun je naar de oprit. In de tuin bevinden zich twee houten bergingen, waarbij één berging is voorzien van een overkapping. Daarnaast is de tuin voorzien van een houten kippenhok met een ren (kippen ter overname).

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen