Autocross Alphen dit jaar met Pasen.

Foto: Autosport vereniging A.R.G Autocross Alphen

Het is weer bijna zo ver! Op zaterdag 16 april en paasmaandag 18 april organiseert autosportvereniging A.R.G. weer het autocrossevenement dat door zal gaan op de Boslust 15a in Alphen. Daar moet je bij zijn.

Nadat vorig jaar de nachtcross en after-party op zaterdag weer een groot succes bleek te zijn, wordt het dit jaar opnieuw georganiseerd. Net als vorig jaar is op zaterdag de nachtcross en die zal beginnen omstreeks 18.00 uur waarna de cross 2x 3 kwartier zal duren. Het 650m lange parcours wordt voorzien van verlichting waardoor men alles goed zal kunnen volgen. Dit jaar is het DJ Jarno die het feestje in de tent compleet komt maken.

Op 2e paasdag maandag 18 april zijn er naar goede jaarlijkse gewoonte in samenwerking met de NVACT de klassements-crossen, worden er sprintklassen en regioklassen georganiseerd. We beginnen omstreeks 10 uur. In de regioklassen krijgt u de mogelijkheid om de lokale autocrossers aan het werk te zien en tijdens de sprintklassen verzorgen de sprinters en kevers het spektakel.

Zin om mee te rijden in de nachtcross dan kun je inschrijven via de site van de ARG: www.autocrossalphen.nl natuurlijk kan er op de cross zelf ook nog ingeschreven worden. Let op, voor de nachtcross verwachten we dit jaar veel inschrijvingen dus wees er op tijd bij!

Meer informatie: 

Bron: Autosport vereniging A.R.G Autocross Alphen / John Kools

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen