Afscheid Burgemeester Joerie Minses

Foto: Gemeente Alphen-Chaam

Burgemeester Joerie Minses verlaat binnenkort onze gemeente. Hij wordt per half januari 2022 burgemeester van de gemeente Heumen. De burgemeester wil graag afscheid nemen van de inwoners van Alphen-Chaam. Hiervoor organiseren we op zaterdag 8 januari 2022 drie uitzwaaimomenten.

Uitzwaaimomenten

U kunt op zaterdag 8 januari 2022 de burgemeester gedag zeggen in:

  • Alphen van 10.00 uur tot 11.00 uur voor C.C. Den Heuvel
  • Chaam van 13.00 uur tot 14.00 uur voor De Geerhof
  • Galder van 15.00 uur tot 16.00 uur voor de Leeuwerik. Dit is ook voor de inwoners van Strijbeek, Ulvenhout AC en Bavel AC.

Coronamaatregelen

Houdt u zich aan de 1,5 meter-maatregel. We vragen om uw QR-code. Dit alles gaat natuurlijk alleen door als de coronamaatregelen het toelaten. Op www.alphen-chaam.nl/afscheidburgemeesterminses en Facebook houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het kan zijn dat we vanwege de dan geldende coronamaatregelen iets aan moeten passen of alles af moeten zeggen.

Te voet of met de fiets

Kom zoveel mogelijk met de fiets of te voet. Parkeert u uw fiets of auto in de buurt. Alles speelt zich buiten af. Houd rekening met het weer. Misschien moet u even wachten. We laten nog weten hoe de looproutes zijn per locatie.

Kaartje sturen

Bent u niet in de gelegenheid de burgemeester persoonlijk gedag te zeggen die dag of stuurt u liever een kaartje? Stuurt u dat dan naar het gemeentekantoor van Alphen-Chaam, Postbus 3, 5130 AA Alphen. U mag het ook bij het gemeentekantoor in de brievenbus stoppen.

Nieuwjaarsbijeenkomst gaat niet door

We hebben, gezien de omstandigheden, besloten de Nieuwjaarsbijeenkomst in 2022 niet door te laten gaan. Misschien is dit uitzwaaimoment voor u ook de gelegenheid om de burgemeester, Maartje en Daantje het beste te wensen voor het nieuw jaar.

Vragen?

Voor vragen neemt u contact op met Elly Meeuwsen via [email protected] of 06-57758109.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen