Concept Masterplan Centrum Baarle online in te zien

Foto: Visual Loswal

BAARLE – Vorige week konden inwoners en ondernemers reageren op de eerste plannen en schetsen voor de openbare ruimte in het centrum. Denk daarbij aan parkeermogelijkheden, wandelroutes, terrassen, maar ook de gewenste sfeer en de bijbehorende inrichting van bijvoorbeeld de Singel, de Loswal en het Sint Annaplein.

Eerste schetsen en plannen

Op 9 juli 2020 organiseerde gemeente Baarle-Nassau een eerste avond over het Masterplan Centrum Baarle. De bijeenkomst voor inwoners van gemeente Baarle-Hertog was op 14 oktober. De opbrengst van deze avonden verwerkte het stedenbouwkundig bureau Wissing in een plan om de kwaliteit centrum van Baarle te verbeteren.

U kunt hier het Concept Masterplan Centrum Baarle inzien en downloaden.

Reageren op de plannen?

Tijdens de meedenksessies ontvingen de gemeenten veel positieve reacties en goede suggesties. Wilt u nog reageren op het masterplan centrum? Stuur dan uiterlijk 16 april 2021 uw reactie per e-mail naar Toon van den Wijngaard, de gemeentelijke projectleider van het Masterplan Centrum Baarle: [email protected]. De reacties worden verwerkt in het definitieve masterplan centrum, dat op 24 juni aanstaande op de agenda staat ter vaststelling in het GOB-plenair.

Bron: Gemeente Baarle-Nassau

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen