Briefstemmen, vervroegd stemmen en gewoon stemmen in de gemeente Baarle-Nassau

Foto: Gemeente Baarle-Nassau

BAARLE-NASSAU – Deze week zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Hier leest u wanneer en waar u uw stem uit kunt brengen in de gemeente Baarle-Nassau.

Briefstemmen tot en met 17 maart bij het gemeentehuis

Bent u 70-plusser en wilt u nog stemmen per brief? Dat kan niet meer per post, maar u kunt uw envelop met daarin uw briefstem wel afgeven bij het stembureau in het gemeentehuis in Baarle-Nassau, Singel 1. Uw briefstem afgeven kan alleen daar op maandag 15 en dinsdag 16 maart tussen 09.00 en 17.00 uur en op woensdag 17 maart van 07.30 uur tot 21.00 uur.

Vervroegd stemmen bij het gemeentehuis op 15 en 16 maart

Vervroegd stemmen kunt u op maandag 15 en dinsdag 16 maart van 07.30 uur tot 21.00 uur in het gemeentehuis in Baarle-Nassau. Dit is vooral bedoeld voor mensen die binnen een risicogroep voor corona vallen.

Gewoon stemmen bij een van de vier stembureaus op 17 maart

Deze week zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. In de gemeente Baarle-Nassau kunt u kiezen uit vier stembureaus om uw stem uit te brengen.

Baarle-Nassau

Gemeentehuis, Singel 1.

De Uilenpoort, Schoolstraat 40.

Ulicoten

Bremerpoort, Bernardusstraat 17.

Castelre

Café in Holland, Schootsenhoek 23.

Meer informatie over de verkiezingen op onze website www.baarle-nassau.nl of www.elkestemtelt.nl

Op woensdag 17 maart zijn de vier stembureaus in onze gemeente open van 07.30 uur tot 21.00 uur en kunt u kiezen in welk stembureau u wilt gaan stemmen. Alle stembureaus uit onze gemeente staan op de achterkant van de kandidatenlijst die u eerder met de post heeft gekregen. U vindt ze ook op www.baarle-nassau.nl.nl of www.waarismijnstemlokaal.nl.

Bron: Gemeente Baarle-Nassau

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen