Briefstemmen, vervroegd stemmen en gewoon stemmen in Alphen-Chaam

Foto: Koch / Pixabay License

ALPHEN-CHAAM – Deze week zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Hier leest u wanneer en waar u uw stem uit kunt brengen in de gemeente Alphen-Chaam.

Briefstemmen tot en met 17 maart bij SKAC

Bent u 70-plusser en wilt u nog stemmen per brief? Dat kan niet meer per post, maar u kunt uw envelop met daarin uw briefstem wel afgeven bij het stembureau in het SKAC, Gilzeweg 12 in Chaam. Uw briefstem afgeven kan alleen daar op maandag 15 en dinsdag 16 maart tussen 09.00 en 17.00 uur en op woensdag 17 maart van 07.30 uur tot 21.00 uur.

Vervroegd stemmen bij SKAC op 15 en 16 maart

Vervroegd stemmen kunt u op maandag 15 en dinsdag 16 maart van 07.30 uur tot 21.00 uur in het SKAC in Chaam. Dit is vooral bedoeld voor mensen die binnen een risicogroep voor corona vallen.

Gewoon stemmen bij een van de vijf stembureaus op 17 maart

Deze week zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. In onze gemeente kunt u kiezen uit vijf stembureaus om uw stem uit te brengen.

Alphen

Cultureel Centrum den Heuvel, Heuvelstraat 5.

Café Welkom, Stationstraat 57.;

Chaam

Het Chaamsche Wapen, Dorpsstraat 44.

Skac Taxandriagebouw, Gilzeweg 12.

Galder

De Leeuwerik, Sint Jacobsstraat 1B.

Op woensdag 17 maart zijn alle vijf de stembureaus in onze gemeente open van 07.30 uur tot 21.00 uur en kunt u kiezen in welk stembureau u wilt gaan stemmen. Alle stembureaus uit onze gemeente staan op de achterkant van de kandidatenlijst die u eerder met de post heeft gekregen. U vindt ze ook op www.alphen-chaam.nl of www.waarismijnstemlokaal.nl.

Bron: Gemeente Alphen-Chaam

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen