Struiven Op Tocht gaat door!

Foto: C.S. De Struivenbakkers

ALPHEN – C.S. De Struivenbakkers hebben ervoor gezorgd dat Struiven en Struivinnen, dit jaar toch goed in beweging komen. Carnaval is namelijk niet alleen goed voor de verbinding, saamhorigheid en gezelligheid maar ook voor de vitaliteit. En menig fervent carnavalsvierder zet een record aantal stappen tijdens de carnavalsdagen!

Als Struiven… Op Tocht

Dit jaar is alles anders. Maar De Struivenbakkers hebben de oplossing om toch aan het aantal stappen te komen die je normaal tijdens de lange carnavalsdagen maakt. Struiven en Struivinnen kunnen – rekening houdend met de geldende adviezen – als Struiven…….. Op Tocht.

De carnavalsvereniging heeft een leuke wandelroute gemaakt die alle buurtschappen van Struivenlaand aandoet en die op eigen gelegenheid, op elk gewenst moment te lopen is. Voor de fanatieke Struiven is er een route van circa 20 km uitgezet door de buurtschappen “buiten turp”. Deze route is ook in twee afzonderlijke delen van 11 km te lopen. Onderweg kom je leuke feitjes, weetjes en anekdotes tegen die met Carnaval in Struivenlaand te maken hebben. De wandelroute is te vinden in de goodie-bag die reeds in Struivenlaand is verspreid. Maar kun je ook hier downloaden.

Kinderen en families kunnen ook Op Tocht binnen de bebouwde kom, helemaal in Carnavalssfeer. Tijdens de tocht kom je gave creaties tegen, ga je op zoek naar leuke schatten en wie weet win je wel een carnavaleske prijs. Ga jij Op Tocht door het mooie Struivenlaand? Ga dan op zoek naar je warmste feestmuts en je fijnste stapschoenen. De routebeschrijving kun je hier downloaden op de website van de Struivenbakkers. Stap ze!

Bron: C.S. De Struivenbakkers

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen