Raadscommissies Baarle-Nassau vergaderen week van 7 september

Foto: Gemeente Baarle-Nassau

BAARLE-NASSAU – Op 8, 9 en 10 september vergaderen de raadscommissies weer. De vergaderingen starten om 19.30 uur. Op de agenda staan onder andere het beleid mantelzorgwoningen, de aanpassing van de schoolomgeving van de brede school, de reconstructie van de Generaal Maczeklaan en een voorstel voor realisatie van een kunstgras hockeyveld en voetbalveld.

Gedurende de week van 7 september vergaderen de commissies op verschillende dagen:

  • Commissie Ruimte en Economie op dinsdag 8 september 2020, aanvang 19.30 uur
  • Commissie Bestuur en Middelen op woensdag 9 september 2020, aanvang 19.30 uur
  • Commissie Mens en Maatschappij op donderdag 10 september, aanvang 19.30 uur

Vanwege coronamaatregelen zijn de vergaderingen zonder publiek. De vergaderingen zijn wel rechtstreeks te volgen via de Facebook-pagina van de gemeente. Na afloop kunt u de vergaderingen ook terugluisteren via www.baarle-nassau.nl.

In de commissievergaderingen discussiëren commissieleden over de raadsvoorstellen. Ze bepalen of deze voor besluitvorming naar de gemeenteraad kunnen. De eerstvolgende gemeenteraadsvergadering is op woensdag 23 september.

Meer informatie over de raadscommissies vindt u op www.baarle-nassau.nl/gemeenteraad. Onder ‘raadsinformatie’ staan de agenda’s en stukken van de vergadering.

Spreekrecht
U kunt gebruik maken van het spreekrecht als het gaat over onderwerpen die op de agenda staan. De vergaderingen zijn weliswaar zonder publiek, maar insprekers mogen wel aanwezig zijn. U dient zich hiervoor vooraf aan te melden door een e-mail te sturen naar [email protected] of door telefonisch contact op te nemen met de griffie via 088-3821414. Uiteraard is het ook mogelijk schriftelijk te laten weten wat u van een voorstel vindt.

Bron: Gemeente Baarle-Nassau

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen