Nieuw seizoen van start Bij Bruurs in Baarle-Nassau na Corona tijd

Foto: Bij Bruurs Baarle-Nassau

BAARLE-NASSAU – Bij Bruurs start jaarlijks het nieuwe seizoen met nieuwe lessen begin september, dit jaar is daar geen uitzondering op. Voor de zomer in het hoogtepunt van de corona pandemie in Nederland hebben wij verplicht onze deuren moeten sluiten en konden we onze leden enkel online lessen aanbieden. Nu Bij Bruurs ‘met een hoop aanpassingen’ weer vol in bedrijf is, kunnen we met trots een volledig lesrooster aanbieden aan onze leden.

Aqualessen en zwemmen
Afgelopen maandag 31 augustus is het seizoen al begonnen met een nieuw lesrooster voor de aqualessen in het zwembad. Het rooster is uitgebreid met enkele nieuwe lessen om een zo breed mogelijk scala aan leuke, uitdagende en actieve lessen aan te bieden voor deelnemers van alle leeftijdscategorieën.

Nieuw Bij Bruurs is het aqua abonnement onbeperkt, hiermee kunt u onbeperkt komen vrij zwemmen, banenzwemmen en deelnemen aan aqualessen voor een vast bedrag per maand.

Groepslessen
Maandag 7 september aanstaande starten we met het nieuwe lesrooster voor de groepslessen. Ook hier hebben we geprobeerd om voor iedere doelgroep een leuke les aan te bieden. Van een ontspannen yoga les tot een actieve BRN-les, alles kun je vinden op ons vernieuwde lesrooster. Met meer dan 60 lessen op het rooster bieden we 7 dagen per week meerdere lessen per dag aan.

Wij doen ons uiterste best om iedereen op een veilige manier te laten sporten. Looproutes, speciale vakken om te sporten en meerdere desinfectiepalen in ons pand zijn enkele van de vele maatregelen die wij treffen om een veilige omgeving te creëren. Zo hebben wij onze fitness uitgebreid naar 1 van onze tennisbanen. Op deze manier kan iedereen met voldoende afstand van elkaar fitnessen.

Sluit je in de maand september een abonnement af voor 12 maanden, dan sport je tot november 2020 gratis. Kijk op www.bijbruurs.nl voor de voorwaarden en meer informatie over onze nieuwe lessen en onze abonnementen.

Bron: Ingezonden door Bij Bruurs Baarle-Nassau

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen