Asfalteringswerkzaamheden fietspad Strijbeekseweg

Foto: Gemeente Alphen-Chaam

Van maandag 25 mei tot en met vrijdag 26 juni werkt Dura Vermeer aan de fietspaden aan beide kanten langs de Strijbeekseweg. Zij brengen een nieuwe asfaltlaag aan. Het gaat om het gedeelte tussen de A58 en de Belgische grens.

Strijbeekseweg tijdelijk afgesloten

Door de werkzaamheden is de Strijbeekseweg van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 juni afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Daasdonk, Galderseweg en Markweg. De omleiding staat met borden aangegeven.

Van maandag 8 juni tot en met vrijdag 26 juni worden diverse inritten herstraat. Daarvoor wordt de helft van de rijbaan afgezet. Doorgaand verkeer is dan wel mogelijk.

Weersomstandigheden

Als er door slecht weer op een bepaalde geplande datum niet geasfalteerd wordt, zullen de werkzaamheden uitgesteld worden en opnieuw ingepland.

Informatie

Aanwonenden krijgen van te voren een brief met informatie over de afsluiting. Overlast zal er zeker zijn in de straat, maar er wordt alles aan gedaan om dit zoveel mogelijk te beperken.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Dura Vermeer via telefoonnummer 06-10894342 (projectentelefoon). De directievoerder/toezichthouder namens de gemeente is de heer G. Gerrits. Hij is te bereiken op telefoonnummer 088-3821229 of 06-20496398.

Bron: Gemeente Alphen-Chaam

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen