Bij Bruurs vanaf 18 mei weer open

Foto: Bij Bruurs

Baarle-Nassau – Vanaf 18 mei gaat Bij Bruurs langzamerhand de deuren weer openen. Het personeel heeft volgende week maandag als uitgangspunt gekozen omdat er tijd nodig is om alles in orde te maken volgens de richtlijnen van het RIVM.

Vanaf volgende week maandag is het hotel weer volledig geopend. Alle kamers kunnen dan weer gereserveerd worden. Het zwembad zal eveneens weer toegankelijk zijn. De sauna blijft voorlopig nog gesloten.

Buitensporten

Vanaf 18 mei wordt ook buitensporten aangeboden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: yoga, bootcamp, spinning en kidslessen. Het buitensporten zal plaats gaan vinden in drie verschillende tenten. Dit aangepaste groepsles rooster zal vanaf volgende week te vinden zijn op de website en social media kanalen. Reserveren voor de groepslessen kan via Virtuagym.

Daarbij komt nog dat er vrije trainingsuren aangeboden worden. Dit houdt in dat bezoekers zich kunnen inschrijven op 45 minuten vrije fitness.

De organisatie is leden en bezoekers erg dankbaar voor hun steun en begrip. “Zonder jullie hadden wij het niet gered. De komende maanden zullen wij hard moeten werken met ons gehele team om alles waar te kunnen maken. Wij gaan ervoor, samen met jullie.” Het personeel hoopt in de loop van de komende weken meerdere faciliteiten te kunnen openen.

Bron: Bij Bruurs

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen