Workshopavond bij OnsAlphenChaam

Foto: https://onsalphenchaam.nl

Doet u mee met OnsAlphenChaam? Kom dan naar de verdiepingsavond op maandag 25 februari in het gemeentekantoor in Alphen.

Deze bijeenkomst is een vervolg op de bijeenkomst die OnsAlphenChaam organiseerde in april 2016. Maar men is ook welkom als u toen niet heeft deelgenomen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Het is een praktische en interactieve bijeenkomst. Er wordt dieper ingegaan op wat OnsAlphenChaam voor u als ondernemer of bestuurder van een vereniging aan mogelijkheden heeft. Dit in combinatie met wat u lokaal graag wil bereiken, aan de hand van de volgende vragen:

Hoe kan ik zichtbaar zijn voor lokale klanten/vrijwilligers?
Hoe kan ik ‘OnsAlphenChaam’ inzetten om mijn lokale bedrijfs-/verenigingsdoelen te bereiken?
Hoe maak ik lokaal mijn aanbod zichtbaar?

Workshops
In vier workshops kunt u zelf aan de slag en krijgt u daarbij uitleg en hulp van een van de Verbinders van OnsAlphenChaam.
De volgende workshops worden aangeboden:

Workshop 1. Bedrijfspagina maken
Workshop 2. Bedrijfspagina uitbreiden
Workshop 3. Nieuwsberichten plaatsen en activiteiten onder de aandacht brengen
Workshop 4. Aanbiedingen en acties plaatsen en andere extra mogelijkheden

Aanmelden
Via [email protected] kunt u zich voor 22 februari aanmelden voor deze verdiepingsavond. Vermeld bij uw aanmelding aan welke workshop u wilt deelnemen en met hoeveel personen u komt. Breng een laptop en digitaal materiaal en/of tekst van uzelf mee.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen