Versier je huis of doe de Kroontjes quiztocht tijdens Koningsdag 2021 in Baarle

22 apr 2021, 15:34 Nieuws
2019 03 0018
BAARLE-NASSAU - Om Koningsdag ook niet zomaar in Baarle voorbij te laten gaan, heeft Jeugdwerk Baarle twee activiteiten bedacht. Zo kan Koningsdag toch nog gevierd worden.

Versier je huis

Zoek alle vlaggen, slingers en ballonen bij elkaar en versier jullie huis aan de voorkant. Als je in de prijzen wilt vallen voor het mooist versierde huis meld je dan aan door een mail te sturen naar [email protected]
. Op Koningsdag gaan vrijwilligers van Jeugdwerk Baarle 's middags langs bij de deelnemers en maken een foto van het huis. De winnaars krijgen dan een bericht.

Kroontjes quiztocht

Bij diverse winkels en andere gebouwen (bijv. gemeentehuis, CCB) in het centrum van Baarle hangen kroontjes op papier voor het raam. Op dat kroontje staat een vraag die te maken heeft met Koningsdag, -spelen, -huis. De antwoorden op deze vragen schrijf je op en kun je per mail doorsturen naar naar [email protected] .
De kroontjes quiztocht is niet alleen op Koningsdag. Hiervoor heb je een hele week de tijd vanaf 25 april t/m 2 mei. De winnaars van de quiztocht krijgen een bericht van de organisatie.
Voor meer informatie en de laatste updates over Koningsdag 2021 in Baarle vindt je op https://jeugdwerkbaarle.org/koningsdag/ .
Bron: Jeugdwerk Baarle