Informatieavond 'Visie op Strijbeek' voor inwoners en ondernemers

08 sep 2020, 16:10 Nieuws
20200908 stock strijbeek jca
STRIJBEEK - De gemeente Alphen-Chaam gaat aan de slag met de ‘Visie op Strijbeek’. In deze gebiedsvisie worden de ontwikkelingen vastgelegd die een meerwaarde hebben voor Strijbeek. De gemeente doet dit samen met de bewoners en ondernemers van Strijbeek en de Vereniging Markdal. De provincie heeft speciale regels vastgesteld voor Strijbeek. Hierdoor zijn er in Strijbeek meer mogelijkheden dan dat er in het normale beleid van de provincie mogelijk is.
Informatieavond
Het traject wordt gestart met een informatieavond. Deze is op woensdagavond 23 september 2020 om 19:30 uur in de Leeuwerik in Galder. Op deze avond vertelt de gemeente meer over de mogelijkheden en het proces van de ‘Visie op Strijbeek’.
Aanmelden informatieavond
De gemeente hoopt erop 23 september zo veel mogelijk mensen te ontvangen. Vanwege de coronamaatregelen kunnen er dat maximaal 60 zijn en daarom vraagt de gemeente aan belangstellenden om zich aan te melden voor de informatieavond als zij willen komen. Aanmelden kan door een email te sturen naar [email protected] . Graag hierin ook uw adres en telefoonnummer vermelden.
Bron: Gemeente Alphen-Chaam