Gemeente Alphen-Chaam stelt Opschoondag uit naar zaterdag 18 september

01 mrt 2021, 9:01 Nieuws
20210226 opschoondag gac
ALPHEN-CHAAM - Op zaterdag 20 maart vindt de Landelijke Opschoondag, in aangepaste vorm, plaats. De gemeente Alphen-Chaam organiseert geen activiteiten. Net als vorig jaar doet de gemeente mee aan de World Clean-up Day op zaterdag 18 september. Uiteraard volgens de dan geldende maatregelen.
Wil je zelf wel aandacht besteden aan de Landelijke Opschoondag? Dan kun je op 20 maart op eigen gelegenheid en op individuele basis de handen uit de mouwen steken. Als je bijvoorbeeld gaat wandelen, kun je een opschoonommetje maken en het zwerfafval dat je tegenkomt opruimen.
Zo houden we onze buurten en onze leefomgeving schoon en opgeruimd. Een schone leefomgeving is ook een van de doelstellingen van het Cittaslow gedachtegoed. Als we allemaal op individuele basis een kleine bijdrage leveren aan een zwerfafvalvrije gemeente kunnen we met elkaar blijven genieten van een mooie opgeruimde leefomgeving.
Op vind je meer informatie over de aangepaste Landelijke Opschoondag. Meer informatie over Cittaslow in Nederland staat op
Bron: Gemeente Alphen-Chaam