Binnenkort wegen afgesloten in gemeente Baarle-Nassau door verschillende asfalteringswerkzaamheden

02 jul 2021, 15:32 Nieuws
20200203 tilburg jca9735 1024x680
BAARLE-NASSAU - Van donderdag 8 juli tot en met donderdag 5 augustus voert firma Dura Vermeer op een aantal plaatsen in de gemeente Baarle-Nassau asfalterings- en bestratingswerkzaamheden uit. Wegen zijn dan tijdelijk afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid als dat kan en nodig is. De omleiding is met borden aangegeven.

Waar vinden de werkzaamheden plaats? En welke hinder kunt u ervan ondervinden?

  • Maaijkant - Ulicoten:
De asfaltverharding ter hoogte van huisnummer 2 tot en met 6 worden vernieuwd. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 8 en 19 juli. Dit gedeelte van de Maaijkant is dan in zijn geheel afgesloten.
  • Oude Bredasebaan - Baarle-Nassau:
Op een aantal plaatsen wordt een deel van de asfaltverharding gefreesd en vervangen. De Oude Bredasebaan is op dinsdag 13 juli volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid. De omleiding is met borden aangegeven.
  • Klein Bedaf - Baarle-Nassau
Op een aantal plaatsen wordt een deel van de asfaltverharding gefreesd en vervangen. Klein Bedaf is op donderdag 15 juli volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid. De omleiding is met borden aangegeven.
  • Heikant - Baarle-Nassau:
Op een aantal plaatsen wordt een deel van de asfaltverharding gefreesd en vervangen. De Heikant is op donderdag 15 juli volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid. De omleiding is met borden aangegeven.
  • Boschovenseweg - Baarle-Nassau:
Op een aantal plaatsen wordt een deel van de asfaltverharding gefreesd en vervangen. De Boschovenseweg is op dinsdag 20 juli volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid. De omleiding is met borden aangegeven.
  • Nieuwe Strumpt - Ulicoten:
Op donderdag 22 juli zal ter hoogte van huisnummer 4 de asfaltverharding gefreesd en verhard worden. De weg is dan gedeeltelijk (halve rijbaan) afgesloten. De weg blijft open voor doorgaand verkeer.
  • Hoogeind - Baarle-Nassau :
Tussen 15 juli en 5 augustus wordt de asfaltverharding vernieuwd en de bermen aangevuld. Het Hoogeind is in zijn geheel afgesloten voor doorgaand verkeer.
  • Loveren/Hoogstratensenbaan Baarle-Nassau:
Op een aantal plaatsen wordt een deel van de asfaltverharding gefreesd en vervangen. De Hoogstratensebaan is op donderdag 22 juli volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid. De omleiding is met borden aangegeven.

Weersomstandigheden

Als er door slecht weer op een bepaalde geplande datum niet geasfalteerd kan worden, zullen de werkzaamheden uitgesteld worden en opnieuw ingepland. Op de speciale reconstructiepagina volgt u de werkzaamheden en de planning.

Informatie

Aanwonenden krijgen van te voren een brief met informatie over de afsluiting. Overlast zal er zeker zijn in de straat, maar er zal alles aan gedaan worden om dit zoveel mogelijk te beperken.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Dura Vermeer via telefoonnummer 06-10894342 (projectentelefoon). De directievoerder/toezichthouder namens de gemeente is de heer G. Gerrits. Hij is te bereiken op telefoonnummer 088-3821229 of 06-20496398.
Bron: Gemeente Baarle-Nassau