Alphen Vooruit hangt de vlag uit voor de koning tijdens Koningsdag 2021

20 apr 2021, 21:16 Nieuws
20210419 koningsdag alphen avo
ALPHEN - In 2020 kon Koningsdag helaas niet doorgaan zoals we gewend waren. Ook dit jaar kan Koningsdag niet groots gevierd worden, maar Alphen Vooruit is aan de slag gegaan om te kijken wat wel mogelijk is.

Alphen vlagt voor de Koning

Wat zal Alphen er op Koningsdag feestelijk uit zien als iedereen de vlag buiten hangt. Koningsdag is een feestdag, ook in deze tijd met minder mogelijkheden om dit groots te vieren.
Hang dus allemaal de vlag buiten op Koningsdag en wie weet volgt er een lekkere traktatie. Alphen Vooruit selecteert een 20-tal adressen en als hier de Nederlandse driekleur buiten hangt ter ere van de verjaardag van de Koning, trakteren we u op lekkere oranje tompoezen.
Tijdens het overhandigen van deze traktatie wordt er uiteraard aan de regels gehouden. Alphen Vooruit vertrekt rond 9.00 uur voor het bezoeken van de geselecteerde adressen, zorg dus dat de vlag uit hangt.

Wandelspeurtocht en versierde fietsen gaan toch niet door

Door onverwachte omstandigheden heeft de organisatie moeten besluiten de eerder aangekondigde wandelspeurtocht en versierde fietsen niet door te laten gaan. De organisatie vindt dit heel vervelend maar hoopt op ieders begrip.
Ondanks de omstandigheden wil Alphen Vooruit op een verantwoorde manier Koningsdag 2021 niet zomaar voorbij laten gaan.
Bron: Bestuur Alphen Vooruit