OPEN BOSHUTDAG in AIR AnnAtopiA

Foto: AnnAtopiA

Persbericht
Baarle-Nassau, mei 2024

OPEN BOSHUTDAG in AIR AnnAtopiA – ZATERDAG 8 JUNI 2024

Ontdek de Boshut met performances, muziek en kunst!
Zaterdag 8 juni organiseert AnnAtopiA een speciale OPEN BOSHUTDAG. Kom langs en ervaar de unieke sfeer van deze inspirerende kunstenaarslocatie in Baarle-Nassau.

Programma:

11:00 – 16:00 uur: Vrije verkenning van AnnAtopiA. Bewonder de Boshut, het Boshuis en de bijzondere buitenruimte. Ontdek werk van diverse kunstenaars en ga in gesprek met Claudette van de Rakt en Eric van Vliet over Air AnnAtopiA.

13:00 uur: Start voorstelling met diverse performances en optredens (duur ca. 1,5 uur). Ervaar surrealistische performances van Leila Anderson & Marieke van Rooy, een multidisciplinaire performance van Anna Kudryashova en geniet van muziek van Arjan Lienaerts.
Leila Anderson & Marieke van Rooy: Dompel je onder in een surrealistische performance geïnspireerd door het leven en werk van dichteres Sonja Prins.
Anna Kudryashova: Ervaar een performance over persoonlijke bubbels, comfortzones en de impact van verandering.
Arjan Lienaerts: Geniet van prachtige liedjes, gecomponeerd tijdens zijn residentie en geïnspireerd door de Boshut en Sonja Prins.
De Boshut: Ontdek de Boshut, het voormalige woonhuis van dichteres Sonja Prins, dat door Anne Pillen werd omgevormd tot een inspirerend kunstwerk.
Gratis toegang – donaties welkom.
Praktische informatie:

Datum: Zaterdag 8 juni 2024

Tijd: 11:00 – 16:00 uur

Locatie: AnnAtopiA, Het Goordonk 15, 5111 GG Baarle Nassau

Parkeren: Langs de rand van het bos bij de ingang van de straat (begin zandpad)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen