Gemeenteraadsvergadering woensdag 27 maart

Foto:

De gemeenteraad van Baarle-Nassau vergadert op woensdag 27 maart. Deze openbare vergadering begint om 19.30 uur en is in de raadzaal van het gemeentehuis. U kunt de vergadering volgen via een livestream op de gemeentelijke website en beluisteren via de Lokale Omroep Baarle (87,8 FM).

Plannen regio West-Brabant

Op de agenda staat een voorstel voor een reactie op de plannen van de Regio West-Brabant (RWB).

De RWB is een samenwerkingsverband van 16 gemeenten op de thema’s economie, arbeidsmarkt, mobiliteit en ruimte. In de reactie wordt onder ondere aandacht gevraagd voor een goede overdracht van taken aan stedelijke regio’s, die in oprichting zijn in West- en Midden-Brabant.

Renovatie voetbalveld

Verder besluit de raad over een voorstel om geld beschikbaar te stellen voor de renovatie van het Veld A van voetbalvereniging Gloria UC. Na 21 jaar is dit veld aan vernieuwing toe.

Tijdelijk raadslid

Door ziekte is tijdelijk ontslag verleend aan VPB-raadslid Kim Wouters – de Jong. Haar raadszetel wordt tijdelijk ingenomen door Driek Cornelissen. Aan het begin van de vergadering wordt  Driek  geïnstalleerd. Aan het eind van de vergadering is het afscheid van griffier Herman Veraart. Joeri Nuijen volgt hem op. Bekijk de volledige agenda en alle stukken.

U kunt de vergadering live volgen. Ook kunt u de vergadering achteraf terugkijken.

Spreekrecht

U kunt gebruik maken van het spreekrecht voor onderwerpen die op de agenda staan. Als u het woord wil voeren kunt u zich tot 24 uur voor de vergadering bij de raadsgriffie aanmelden via e-mail of telefoonnummer 088 382 14 14.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen