Digitale afvalkalender online

Foto: mijnafvalwijzer.nl

Zoals u weet stappen we vanaf 1 januari 2024 over naar een digitale afvalkalender. U kunt de kalender bekijken via MijnAfvalwijzer of via de Afvalwijzer app. Met een digitale afvalkalender kunnen we eenvoudiger over wijzigingen communiceren, het scheelt papier en het is duurzamer.

Zo werkt de Afvalwijzer app

Download de Afvalwijzer app in de appstore. Het enige wat u hoeft te doen is eenmalig uw postcode en huisnummer invullen. Vanaf dat moment toont de Afvalwijzer u een afvalkalender op maat. U kunt ook meldingen instellen, zodat u een bericht krijgt op de avond of ochtend voordat wij uw afval ophalen. Een handig geheugensteuntje!

Zo werkt www.mijnafvalwijzer.nl

Ook op Mijnafvalwijzer kunt u na het invullen van uw postcode en huisnummer zien wanneer wij het afval bij u ophalen.

Papieren afvalkalender

U kunt de afvalkalender via Mijnafvalwijzer ook printen of een papieren afvalkalender aanvragen. Voer uw postcode in. Klik op ‘PDF’ om te printen of klik op kalender om een papieren afvalkalender te laten opsturen. U ontvangt deze dan binnen 5 werkdagen.

Heeft u geen computer of smartphone?

Dan kunt u op aanvraag toch een papieren versie ontvangen. Bel met ons klantcontactcentrum via 14 013. Dat kan op maandag tot en met donderdag 08.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag kunt u van 8.30 tot 12.00 uur bellen. Zij zorgen ervoor dat u de nieuwe kalender voor de feestdagen in huis hebt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen