Kerst bij Danscentrum Goetjaer

Foto:

De kerstbalavonden van Danscentrum Goetjaer uit Etten-Leur komen er weer aan. De zaal ziet er betoverend uit, de bezoekers komen feestelijk gekleed binnen en ze zijn klaar voor weer een gezellige dansavond. Het kerstbal is elk jaar weer een van de hoogtepunten van het jaar. Omdat de twee kerstbalavonden op 22 en 23 december al uitverkocht zijn, organiseert Goetjaer een 3e kerstbal op zondagmiddag 24 december van 13.30-17.30 uur. Kosten bedragen € 25,- per persoon. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Dansen is meer dan enkel wat pasjes leren. Het is de hele beleving van het samen met je partner bewegen op fijne muziek en natuurlijk met de juiste ondersteuning van Ruud Goetjaer en zijn hele team. Als je eenmaal de sfeer hebt geproefd, dan weet je hoe leuk een dansles kan zijn!

Bij Danscentrum Goetjaer is alles mogelijk

Er wordt bij Goetjaer 7 dagen per week dansles verzorgd van beginner tot aan wedstrijdkoppels en dansdocenten toe. Het grote voordeel hiervan is dat er altijd parallel groepen zijn. Kan je een keertje niet, dan kan je de gemiste les heel eenvoudig inhalen op een parallelgroep. Vind je het lastig? Dan kom je gewoon 1 of meerdere keren extra en daar rekent Goetjaer geen kosten voor. Vind je het te eenvoudig? Dan stap je gewoon over naar een hogere groep.

Nieuwe beginnersgroepen in januari

In januari 2024 starten er weer drie nieuwe beginnersgroepen:

  • vrijdag 18.00 uur (1e les op 19 januari)
  • zaterdag 16.55 uur (1e les op 20 januari)
  • woensdag 21.15 uur (1e les op 24 januari)

Het gaat om een kennismakingscursus van 12 lesweken en de kosten zijn € 135 ,- per persoon. De 1e les is altijd een vrijblijvende kennismakingsles. Vind je het niet leuk, dan zijn er geen kosten en verplichtingen aan verbonden. Vooraf reserveren is verplicht.

  • Danscentrum Goetjaer – van Bergenplein 17, 4871 CD Etten-Leur – www.goetjaer.nl – tel: 06-54775280
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen