Onderhoudswerkzaamheden aan het gasnet in Dorpsstraat in Ulicoten

Foto:

Aannemer BAM voert vanaf 1 mei werkzaamheden uit aan het gasnet in de Dorpsstraat in Ulicoten. Dit gebeurt in opdracht van netbeheerder Enexis. Het gaat om het kruispunt van de Dorpsstraat met de Bernardusstraat bij het nieuwe gasstation. Er vinden graafwerkzaamheden plaats en ook plaatst de aannemer het nodige materiaal. We sluiten de Dorpsstraat in deze periode voor een deel af.

Overlast voor bewoners en bedrijven zoveel mogelijk beperken

Mogelijk zorgen de werkzaamheden voor enige overlast voor bewoners en bedrijven in de omgeving. Enexis doet er alles aan om deze overlast te beperken.  We vragen om rekening te houden met een langere reistijd. Borden geven een alternatieve route aan.

Dorpsstraat enkele dagen geheel afgesloten

Op enkele dagen sluiten we de Dorpsstraat volledig af. Enexis en vervoersbedrijf Arriva geven daar informatie over. Tijdens de gehele uitvoeringsperiode is het deel van het kruispunt in de Bernardusstraat helemaal afgesloten. We verwachten dat de werkzaamheden op 30 juni klaar zijn. Wilt u meer informatie over de werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met uitvoerder Frank van Loon via het telefoonnummer 06 – 50 63 05 46.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen