Inloopbijeenkomst inrichting openbaar gebied De Ligt IV in Alphen

Foto: Gemeente Alphen-Chaam

Aan de noordelijke rand van Alphen is de nieuwe woonwijk De Ligt IV volop in ontwikkeling. Eind 2022 is gestart met de bouw van de eerste woningen.

Het ontwerp openbaar gebied 1e fase bekijken en meedenken

We vinden het belangrijk dat u meedenkt over de inrichting van deze nieuwe wijk en daarom organiseren wij deze inloopavond. Op deze avond is ruimte om uw reactie op het eerste ontwerp te geven. Na deze inloopavond ronden we het ontwerp af en is het aan het college om het ontwerp vast te stellen.

Bekijk hier het eerste ontwerp: presentatie 1 (PDF, 1.841 kb)  en presentatie 2 (PDF, 1.763 kb) .

Verdere ontwikkelingen noordelijkdeel Ligt IV

De gemeenteraad heeft in november 2022 besloten om aan de noordkant van het gebied landbouwgrond te kopen. Door deze grondaankoop is het mogelijk om ook in de komende jaren nieuwe woningen te bouwen in de wijk De Ligt IV in Alphen. Tijdens de inloopavond hoort u meer over de algemene stand van zaken en grove planning van de ontwikkeling van deze gronden.

Bent u benieuwd naar de plannen of wilt u meedenken over het openbaar gebied van de nieuwe woonwijk? Kom dan naar de inloopbijeenkomst. U bent van harte welkom op woensdag 19 april tussen 19.30 tot 21.00 uur in Café Welkom, Stationstraat 57, in Alphen.

Heeft u vragen?

Heeft u voorafgaand aan de bijeenkomst een vraag? Neem dan contact op met projectmanager Maurits Appels van de gemeente via telefoonnummer 14 0161 of [email protected].

Wij zien u graag op woensdag 19 april in Café Welkom in Alphen. Tot dan!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen