Koopwoning van de week: Baronielaan 24 Alphen

Foto: Funda / Makelaars- en Adviesburo Broeders

Kom binnen bij deze uitgebouwde en instapklare geschakelde woning met garage op 209 m² grond, gelegen in een kindvriendelijke woonwijk, aan de Baronielaan 24 in Alphen.

Deze fraaie woning is door de jaren heen volledig gerenoveerd en op de begane grond uitgebouwd. Het resultaat: 3 nette slaapkamers, een badkamer, een zeer ruime woonkamer met apart eetgedeelte en een luxe keuken en bijkeuken. Middels een vaste trap is de (berg)zolder bereikbaar. De woning is instapklaar en biedt een heerlijke woonomgeving, zowel binnen als buiten.

Genieten kunt u volop in de nette, onderhoudsvrije en privacy biedende achtertuin welke gesitueerd is op het zonnige zuiden. De sfeervolle overkapping, de garage en achterom maken deze woning meer dan af.

De woning is gelegen op een goede, rustige en kindvriendelijke locatie, op korte afstand van het dorpscentrum met al haar voorzieningen. De groene bosrijke omgeving rondom Alphen kenmerkt zich door de vele recreatiemogelijkheden en diverse prachtige fiets- en wandelroutes. Het stadscentrum van Tilburg en de diverse uitvalswegen zijn eenvoudig en snel te bereiken.

Meer informatie: 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen