Voordelig fruitbomen kopen? Doe dan mee met de fruitbomenactie!

Foto: Gemeente Alphen-Chaam / Baarle-Nassau

Lijkt het u leuk om eigen fruit te verbouwen en woont u in onze gemeente? Dan kunt u meedoen met de fruitbomenactie. Dit is een gezamenlijke actie van de Fruitboogerd en de gemeente Baarle-Nassau / Alphen-Chaam

U kunt voordelig fruitbomen en/of bessenstruiken kopen voor uw tuin. De gemeente stelt hiervoor geld beschikbaar en betaalt de helft van de aanschafkosten. Wacht niet te lang, want op=op. U kunt maximaal 5 bomen en 5 struiken bestellen.

Duurzaam

Als u deze winter fruitbomen en fruitstruiken plant, geniet u het hele jaar. Bloesem in het voorjaar, koelte in de zomer en heerlijk fruit uit eigen tuin in het najaar. Niet alleen draagt deze actie bij aan meer biodiversiteit en een duurzame tuin. Eigen fruit verbouwen is ook leuk, super lekker en gezond voor u en de natuur.

Hoe werkt het?

Op www.defruitboogerd.com kunt u fruitbomen en -struiken bestellen zolang de voorraad strekt. U kunt uw bestelling afhalen bij De Fruitboogerd aan de Hoogstraat 7 in Gilze. Dat kan op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen