Koopwoning van de week: Reth 10 Baarle-Nassau

Foto: Funda / Makelaars- en Adviesburo Broeders

Op een ronduit schitterende locatie in het buitengebied van Baarle-Nassau gelegen riante, statige villa op een ruim perceel van circa 15.120 m². Gelegen op een unieke locatie met vrij uitzicht te midden van de landerijen en bossen net buiten de bebouwde kom van het gezellige grensdorp Baarle-Nassau.

Luxe en onderkelderde villa met een adembenemend uitzicht over de landerijen aan zowel de voor- als achterzijde. Riant is deze villa zeker te noemen met een woonoppervlakte van maar liefst 532 m².

De villa is voorzien van een kelder, waarin een bar met louncheruimte, een binnen-zwembad met douche en toilet is gerealiseerd. Op de begane grond een statige inkomhal met vide , garderobekast en gastentoilet, woonkamer, serre, eetkamer, werkkamer, woonkeuken, bijkeuken en een aanpandige garage met een knus overdekt terras. De eerste verdieping telt 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een zolder boven de garage. Op de tweede verdieping is er een vierde royale slaapkamer en een cv-ruimte.

Buiten kunt u genieten van rust, privacy en prachtige vergezichten in de zeer fraai aangelegde, royale tuin. Er zijn diverse terrassen, vijverpartijen, een jeu-de-boules baan en zelfs een eigen hole van ca 110 m. Daarnaast is er een berging/hobbyruimte en een vrijstaande garage.

Meer informatie: 

Bron: Funda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen