Unieke legpuzzel gebaseerd op het boek PAARDenKracht

Nicolle Christiaanse is een paardenvrouw en als auteur gespecialiseerd op hippisch gebied. Jan Stads is een topfotograaf met een voorliefde voor volkscultuur. Een combinatie die geleide heeft tot dit exclusieve boek over paarden en cultuur.

Daar hebben we een van de mooiste platen uitgezocht om een ​​spectaculaire panorama legpuzzel van maar liefst 80 cm breed en 40 cm hoog te maken.

De paardenvisserij in Oostduinkerke is het vissen op garnalen zoals dat in deze Belgische kustplaats in de gemeente Koksijde traditionele te paard gebeurt. Aan de paardenvisserij in Oostduinkerke staat in het boek “PAARDenKRACHT” van schrijfster Nicolle Christiaanse en fotograaf Jan Stads veel aandacht besteed.

Het aantal beroepen voor paarden is legio. Ze zetten zich in als arbeiders, therapeuten, artiesten en ordehandhavers.
Met paardenkracht verlopen werkzaamheden vlot een eenvoudig. Via het paard houdt de baas contact met de natuur en krijgt de arbeid rust en diepgang. Het werk wordt op een milieuvriendelijk manier gedaan, die weinig schade toebrengt aan de omgeving.
Zijn sociale en communicatieve vaardigheden maken van het paard een geboren therapeut. Zijn aanwezigheid en aandacht helpen een cliënt ontspannen en zichzelf (her)ontdekken.

Vanwege zijn gratie en innemende karakter is een optredend paard een plezier om naar te kijken. Paarden zijn gewilde artiesten en shows waarin zij een rol spelen worden bezocht. Zijn trouw en tomeloze inzet maken het paard tot een gewilde strijdmakker. Zowel in het leger als bij de politie kennen zij een uitstekende staat van dienst als het ondersteunen in de strijd en handhaving van de orde.
Is tegenwoordig het werken met paarden een vrijwillige keuze van een selecte groep, vroeger compleet de vierbenige werknemers een onmisbaar deel uit van de samenleving. De afhankelijkheid van hun samenwerking en de waardering voor hun inzet kwam tot gemaakt in traditionele tradities. Een aantal van deze tradities is blijven bestaan. Deels als meer attractie, maar er is zeker; het paard wordt gevierd als gewaardeerde levensgezel en rustpunt in het drukke dagelijkse bestaan.

Een mega aanbieding voor de legpuzzel enthousiastelingen. Deze unieke panorama puzzel van het formaat 80x40cm en het informatieve PaardenKracht boek!, 200 pagina grootformaat boek. Voor € 29,95 inclusief verzendkosten (6.95)

Naast deze mega combideal is de puzzels ook los te verkrijgen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen