Vuelta wielercafé in Chaam op 11 augustus

Foto: Gemeente Alphen-Chaam

Op zondag 21 augustus rijdt de Vuelta door onze gemeente. Hoe bijzonder is het dat deze Spaanse wielerronde dit jaar door onze gemeente komt?

Wim van Est, Jeroen Blijlevens en nog vele andere Brabanders, reden deze koers ooit al. De Vuelta kent een rijke historie. Er zijn zoveel spannende, leuke en ontroerende momenten geweest; je zou er een boek over kunnen schrijven!

Wielercafé

Om met elkaar in de sfeer te komen, is er op donderdag 11 augustus een wielercafé in de grote zaal in ’t Chaamse Wapen in Chaam, van 19.00 uur tot 22.00 uur. Iedereen die van de wielersport houdt is van harte welkom. Er zijn (oud-)renners te gast en er worden boeiende wielerverhalen en informatie over de Vuelta gedeeld. De verhalen komen onder andere uit het gloednieuwe boek ‘Spaanse Brabanders, onze jongens in de Vuelta’ van John van Ierland. De zaal grenst aan het museum ‘de Acht van Chaam’ waar veel oud-winnaars van een etappe in de Vuelta en de Acht van Chaam te zien zijn. U kunt daar ook een kijkje nemen.

Aanwezig zijn?

Lijkt het u leuk om te komen? U bent van harte welkom. De toegangsprijs is € 5. Graag contant betalen bij binnenkomst. Het adres is Dorpsstraat 44, 4861 AC in Chaam. Aanmelden is wenselijk, maar gewoon aan komen lopen mag ook. U kunt een email sturen naar: [email protected] of [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen