Zondag 6 maart 2022: de 10e Enclavewandeltocht, georganiseerd door Gloria Atletiek

Foto: Wandelcommissie Gloria Atletiek

Op zondag 6 maart a.s. organiseert Gloria Atletiek voor de 10e keer de Enclavewandeltocht. Vorig jaar was deze wandeltocht nog virtueel (je kon zelf aan de hand van een beschrijving de routes lopen), maar dit jaar wordt het evenement weer ouderwets gezellig ‘live’ georganiseerd.

Omdat corona mogelijk niet volledig achter de rug is, is er één grote verandering: je kunt alleen online inschrijven! Tevens kies je een tijdvak wanneer je wilt starten met je wandeling, zodat de drukte over de ochtend- en middaguren wordt gespreid.

Je kunt kiezen uit 4 afstanden met elk hun eigen starttijdvak:

  • de 25 km kan gestart worden tussen 08.00 en 10.30 uur,
  • de 18 km tussen 08.00 en 12.00 uur,
  • de 12 km tussen 09.00 en 14.00 uur
  • de 6 km tussen 10.00 en 14.30 uur.

Elk startvak heeft een maximum aantal deelnemers. Zorg dat je bijtijds inschrijft als je verzekerd wilt zijn van je favoriete starttijd.

Wil je met je jonge gezin de 6 km wandelen? Dan word je met de huifkar van de eindlocatie teruggebracht naar de startlocatie.
De routes zijn zodanig uitgezet dat je onderweg 1, 2 of 3 pauzeplaatsen hebt om iets te eten of te dranken dan wel een sanitaire stop te houden.

Voor meer informatie: zie onze website www.gloria-atletiek.nl/enclavewandeltocht. Je wordt dan doorgestuurd naar www.wandel.nl/evenementen/enclavewandeltocht om je in te schrijven en je afstand en starttijdvak te kiezen. Je kunt ook bijgaande QR-code scannen.

Startlocatie is Cultuurcentrum Baarle, waar je op vertoon van je startbewijs (deze ontvang je per mail) een consumptiebon ontvangt om tijdens je wandeling te verzilveren.

Voor de jeugd is er een leuke activiteit in petto.

Je kunt je digitaal inschrijven tot op de dag zelf, maar vol=vol. Het organisatieteam van Gloria Atletiek hoopt vele wandelaars weer live te ontmoeten op zondag 6 maart 2022.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen