Herstelmaatregelen corona

Foto: Gemeente Alphen-Chaam Gemeente Baarle-Nassau

ALPHEN-CHAAM / BAARLE-NASSAU – Nu er volop gevaccineerd wordt, kan de coronacrisis hopelijk snel beteugeld worden. Met dit vooruitzicht is het belangrijk voor de gemeenten om aandacht te hebben voor inwoners, verenigingen en ondernemers die vanwege corona in de problemen zijn gekomen. Het rijk heeft extra geld beschikbaar gesteld via verschillende steunpakketten. De gemeenten Alphen-Chaam en Baarle-Nassau staan voor de uitdaging deze middelen zo goed mogelijk te benutten.

‘Essentie is dat we in beeld brengen waar de nood het hoogst is en waar er kansen zijn om met incidentele middelen structurele verbeteringen te creëren. Zodat onze gemeente en onze inwoners er een beetje beter van worden’ volgens wethouder Ton Braspenning van Alphen-Chaam die ook namens de gemeente Baarle-Nassau spreekt.

Om de zorgen die zijn ontstaan goed in beeld te brengen en de kansen te benutten om als samenleving beter uit de crisis te komen, hebben de gemeenten een vragenlijstje opgesteld . Daarin wordt iedereen gevraagd om aan te geven welke doelgroepen geholpen moeten worden en waarom. Iedereen kan dit lijstje invullen tot 31 juli.

Het vragenlijstje staat op www.menti.com, code 28332671

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen