34ste Chaamloop gaat door!

Foto: Ad Loos

CHAAM – Niet in moeilijkheden denken, maar in mogelijkheden. Dat heeft de organisatie van De Chaamloop ertoe aangezet dit voorjaar te starten met de voorbereiding van De Chaamloop alsof deze zou mogen doorgaan in de geldende Covid-19 maatregelen op 3 juli. De huidige ontwikkelingen en versoepelingen die de overheid gesteld heeft met stap 4 van het openingsplan vanaf 26 juni, bieden de ruimte voor de hardloopwedstrijd. De 34ste Chaamloop mag doorgaan!

Inschrijven

Als één van de Covid-19 aanpassingen aan de Chaamloop geldt dat alleen online vooraf mag worden ingeschreven. Dit kan eenvoudig via www.chaamloop.nl en het kan tot en met 1 juli, tot 23:59 uur.

Zoals dat bij elke Chaamloop geldt, wordt het inschrijfgeld pas na afloop afgeschreven als de deelnemers ook werkelijk gelopen hebben. Van de deelnemers wordt een gezondheidscheck gevraagd voor verkrijging van het startnummer.

Programma

Omdat voor de jeugd het aantal beperkingen nihil is, kunnen de jeugdlopen, 500m, 1000m en 1500m op de vertrouwde manier plaatsvinden. De Berenloop waarbij ouders en grootouders zeer welkome supporters zijn, is uit het programma verwijderd. De aansluitende 5 km, 10 km en Halve Marathon kunnen over het vertrouwde parcours gelopen worden. Volg de informatie op de website www.chaamloop.nl over tijden en de aangepaste prijsuitreikingen.

Parcours en publiek

Het parcours is ongewijzigd. Er bestaan wel maatregelen voor deelnemers en bezoekers om zich te bewegen en te gedragen volgens een éénrichtingsstroom. Voor het publiek geldt de 1,5 meter afstandsregel, voor deelnemers tijdens de wedstrijd niet. Heel graag wil De Chaamloop bijdragen aan waar iedereen erg aan toe is: veilig samen sporten en het plezier in het leven terugbrengen. Dit kan beginnen met de Chaamloop op zaterdag 3 juli!

Bron: Stichting Chaamloop

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen