Inschrijving geopend voor Wielerzesdaagse en Zomerkampen Jeugdwerk Baarle

Foto: Jeugdwerk Baarle

BAARLE – Als het aan de organisatie van Jeugdwerk Baarle ligt gaat de jeugd een actieve zomervakantie tegemoet. In de week van 26 juli wordt er namelijk weer 6 dagen gefietst tijdens de Wielerzesdaagse! Na de Wielerzesdaagse houdt het natuurlijk niet op want ook de zomerkampen in de eerste en tweede week van augustus gaan door. De inschrijvingen zijn ondertussen geopend.

Wielerzesdaagse (W6D)

Er wordt van uitgegaan dat eind juli als de W6D plaatsvindt de Coronamaatregelen zodanig versoepeld zullen zijn dat de W6D zonder veel beperkingen kan doorgaan. De W6D 2021 zal plaatsvinden van 26 juli t/m 31 juli.  Wellicht dat er tijdens de W6D 2021 nog corona-maatregelen zullen zijn waar rekening mee moet worden gehouden, maar Jeugdwerk Baarle doet er alles aan dat elke deelnemer zes dagen kan fietsen, uiteraard met respect voor de dan geldende maatregelen. Het is wel mogelijk dat de momenten waarbij veel mensen bij elkaar zijn (start, ereronde, prijsuitreiking) moeten worden aangepast.

De exacte invulling van de Wielerzesdaagse is onder voorbehoud van de maatregelen die op dat moment gelden. Verdere ontwikkelingen zullen via de website van Jeugdwerk Baarle gecommuniceerd worden..

Vanwege de huidige corona-maatregelen kunnen er geen inschrijfavonden plaatsvinden als voorheen. Je kunt je inchrijven voor de W6D 2021 door middel van het inschrijfformulier.

Deelname aan de Wielerzesdaagse kost € 25,- . Als je je inschrijft voor 7 juni krijg je € 5,- korting en betaal je € 20,-.

Zomerkamp

Ook de zomerkampen 2021 zullen doorgaan!  Eventueel met maatregelen om te voldoen aan dan geldende Coronamaatregelen. In 2020 gingen de kampweken door met inachtneming van de Coronamaatregelen en het is gebleken dat het goed mogelijk is een zomerkamp te organiseren, veel kinderen hebben genoten van een fijne en gezellige kampweek!

Vanaf nu kun je je aanmelden voor de zomerkampen. Het inschrijfformulier vind je op de website van Jeugdwerk Baarle.

Bron: Jeugdwerk Baarle

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen