Raadsvergadering Alphen-Chaam donderdag 27 mei

Foto: Cubag.Nieuws.nl

ALPHEN-CHAAM – Donderdag 27 mei komt de gemeenteraad digitaal bijeen. De vergadering begint om 19.30 uur. Op de agenda staan onder andere de evaluatie van de Nota Verbonden Partijen, het gewijzigd vaststellen van bestemmingsplan Terover 21a-30 en het vaststellen van het ontwikkelperspectief voor een vitaal Chaam.

De vergadering zal live uitgezonden worden via https://vimeo.com/event/99805.  Deze link wordt voor de vergadering via de sociale media-kanalen van de gemeente gedeeld.

U kunt de stukken inzien op alphen-chaam.raadsinformatie.nl. Wilt u uw mening geven over een agendapunt? Maak dan gebruik van het spreekrecht. Dit kan in verband met de aangescherpte maatregelen deze vergadering alleen schriftelijk. Uw reactie moet 48 uur voor het begin van de vergadering bij de griffier binnen zijn. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u contact opnemen met de griffier. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 3821680 en via e-mail: [email protected]. Meer informatie over het spreekuur vindt u op bovengenoemde website.

Bron: Gemeente Alphen-Chaam

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen