Raadscommissies Baarle-Nassau vergaderen 20 en 22 april

Foto: Cubag.Nieuws.nl

BAARLE-NASSAU – Deze week vergaderen de raadscommissies weer. Op de agenda staan onder andere: het voorstel over de evaluatie van de Nota Verbonden Partijen West-Brabant en verschillende memo’s over o.a. het Masterplan, het Mobiliteitsplan en het vervolg van de Pilot Wijk-GGD.

Vanwege het beperkt aantal onderwerpen, wordt de commissie Bestuur en Middelen (B&M) gecombineerd met de commissie Mens en Maatschappij (M&M). De vergaderingen zijn als volgt:

  • Commissie Ruimte en Economie op dinsdag 20 april, aanvang 19.30 uur
  • Gecombineerde commissievergadering B&M en M&M op donderdag 22 april, aanvang 19.30 uur

In de commissievergaderingen bespreken de commissieleden de memo’s van het college van B&W en wordt er gediscussieerd over raadsvoorstellen. Ze bepalen of deze voorstellen voor besluitvorming naar de gemeenteraad kunnen. De eerstvolgende gemeenteraadsvergadering is op woensdag 19 mei 2021

Vanwege coronamaatregelen zijn de vergaderingen digitaal. U kunt de vergaderingen rechtstreeks volgen via de Facebook-pagina van de gemeente. Van de vergadering wordt ook een geluidsopname gemaakt die u kunt terugluisteren via www.baarle-nassau.nl/gemeenteraad.

Meer informatie over de raadscommissies vindt u op www.baarle-nassau.nl/gemeenteraad. Onder ‘raadsinformatie’ staan de agenda’s en stukken van de vergadering.

Spreekrecht

Ondanks dat de vergadering digitaal plaats vindt kunt u gebruik maken van het spreekrecht als het gaat over onderwerpen die op de agenda staan. U krijgt dan een link (MS Teams) naar de digitale vergadering. Meld u hiervoor vooraf aan (uiterlijk voor 10.00 uur op de dag van de vergadering) via [email protected] of tel. 088-3821414. Uiteraard is het ook mogelijk schriftelijk te laten weten wat u van een voorstel vindt.

Bron: Gemeente Baarle-Nassau

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen