6e MTB Race 6 uur van ’t Zand: De meest voldane manier om gesloopt te worden!

Foto: Stichting MTB 't Zand

ALPHEN – Na de afgelasting in 2020 organiseert Stichting MTB ’t Zand op zondag 3 oktober 2021 voor de 6e keer de mountainbikewedstrijd MTB Race 6 uur van ’t Zand. Plaats van handelingen is recreatiepark ’t Zand in Alphen. Dit jaar met een nieuwe start/finishlocatie en een schitterend en gedeeltelijk nieuw, afwisselend 8 km lang afgesloten parcours.

De animo zal groot zijn na een jaar zonder toertochten, wedstrijden en trainingsdoelen. Voor zowel de sportieve als fanatieke recreant is er de mogelijkheid om te starten. Dit in de klassen (solo, duo, trio en teams van 4). Gestart in 2015 met 125 deelnemers, stonden er in 2019 bijna 400 aan de start. Met deelnemers uit onder andere Nederland, België en Duitsland. Vanwege de grote aantallen bij de heren soloklasse het laatste jaar is deze klasse dit jaar gesplitst in 45-/45+ klassement. In alle categorieën is er ook een apart damesklassement.

Inschrijving geopend

De voorinschrijving is geopend per 1 maart via www.mtbtzand.nl en loopt tot 1 augustus. Er zijn maximaal 500 startbewijzen te verkrijgen. Maar let op vol is vol!

Ook dit jaar is er weer een speciaal klassement in alle categorieën voor de inwoners van de gemeente Alphen-Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen. Dus wie gaat er dit jaar de ABG-cup mee naar huis nemen?

Dus voor wie er nog op zoek is naar een uitdaging voor 2021….

#DEMEESTVOLDANEMANIEROMGESLOOPTTEWORDEN

Bron: Stichting MTB ’t Zand

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen