Maart wordt ‘Gloria Atletiek Wandelmaand’

Foto: Gloria Atletiek

BAARLE-NASSAU / BAARLE-HERTOG – Toen vorig jaar, nét na de Enclave wandeltocht, corona zijn gezicht liet zien was er de goede hoop dat het een jaar later wel weer over zou zijn en de wandeltocht gewoon georganiseerd kon worden. Helaas is het niet mogelijk om de 9e editie van de EWT groots te organiseren.

Gloria Atletiek: Wandelen kan altijd!

Juist in deze onzekere tijd is het fijn om iets te hebben om naar uit te kijken en daarom organiseert Gloria Atletiek ook dit jaar wederom de Enclave Wandeltocht. Uiteraard in aangepaste vorm en wordt de hele maand Maart uitgeroepen tot Gloria Atletiek Wandelmaand.

Er zijn 2 wandelingen van 8 en 15 km uitgezet waarvan de routes vanaf vrijdag 26 februari op de website te vinden zijn. De start voor beide wandelingen is vanaf de parkeerplaats Bij Gloria Atletiek.

Je kunt de routes uitprinten of downloaden op je telefoon. Ook is er gedacht aan mensen die digitaal minder onderlegd zijn. Voor hen liggen er routes klaar bij Jumbo Bart en Katja de Bresser in Baarle-Nassau en ze liggen in een kastje dat bij de start staat. Als je een mailtje stuurt naar: [email protected] dan ontvang je de routes per mail door.

De routes zijn mede aan de hand van het knooppuntennetwerk uitgezet, dus voor iedereen prima te volgen. Ze zijn voornamelijk onverhard en de kans is groot dat er dicht bij huis wellicht paadjes ontdekt worden die iemand voorheen nog nooit was opgevallen. Let op; deze routes worden niet met pijlen uitgezet. Zorg er dus voor dat je de route bij de hand hebt.

Deel je ervaring!

In het kastje bij de poort van Gloria Atletiek staat een kastje met daarin een boekje waarin je je ervaring kunt opschrijven. Ook alleen naam en met hoeveel mensen je hebt gelopen is al leuk om te lezen. Dit kastje staat daar heel de maand en bij Gloria Atletiek zijn ze heel benieuwd naar de reacties.

Gloria Atletiek wenst iedereen heel veel wandelplezier, blijf rekening houden met de geldende regels rondom corona en blijf gezond!

Bron: Gloria Atletiek

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen