“Spek de Kas van jouw Vereniging of School” verlengd tot 6 april

Foto: Jumbo Bart en Katja de Bresser

BAARLE-NASSAU – In november 2020 is bij Jumbo Bart en Katja de Bresser, de actie “Spek de Kas van je vereniging of school” van start gegaan. Een actie waarmee een financiële bijdrage voor een vereniging bij elkaar kan worden gespaard. Meer dan 80 deelnemers hebben zich hiervoor ingeschreven. Jumbo Bart en Katja de Bresser stelt daarvoor een bedrag van minimaal € 15.000,- beschikbaar.

“Aankomende dinsdag zou de actie zijn laatste dag ingaan, maar door de corona crisis zien we dat veel verenigingen en scholen het extra zwaar hebben en dat er weinig mogelijkheden zijn om iets voor de leden te organiseren.” Vertelt Katja de Bresser. “Om die reden hebben we dan ook besloten om de actie door te trekken tot en met de paasdagen. Dit betekent dat de actie verlengd zal worden tot en met dinsdag 6 april!”

Tijdens deze actie ontvangen klanten voor elke € 15,- aan boodschappen een voucher ter waarde van € 0,07. Deze voucher kan online gedoneerd worden via de link www.uwsupermarkt.nu.

Daarnaast kan de voucher ook gedoneerd worden via de scanzuil in de winkel. Verzocht wordt om zoveel mogelijk thuis online de vouchers te doneren om drukte in de winkel te vermijden.

Hoe meer vouchers klanten doneren aan een vereniging, hoe groter het totaalbedrag dat zij ontvangen. Daarmee kunnen verenigingen dit aan allerlei nodige en leuke zaken besteden. Bekijk hier de lijst met alle deelnemers.

Bron: Jumbo Bart en Katja de Bresser

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen